Om Linn Hansson

Jag heter Linn Hansson, är 40 år och min passion i livet är kost och träning. Jag har gått från otränad och överviktig yngling, till att i de sena tonåren börja tävla i bodybuilding och nu viga mitt liv för att hjälpa andra. Jag har många års erfarenhet av styrketräning, bodybuilding och kost. Min prioritet är att hjälpa människor gå ner i vikt och börja träna. Att göra en skillnad i andras liv.

Ingen klient är den andra lik – varken målsättning eller fysisk förmåga. Mina programupplägg är alltid individuella, noggrant genomtänkta, utvärderade och baserade på tester. Träningspasset utgår från klientens målsättning och behov. Vill du gå ner i vikt så kommer jag sätta ihop olika pass med hög intensitet för maximal puls och förbränning. Vill du bli starkare och bygga muskler kommer du få träna på ett annorlunda sätt, i lägre tempo och med tyngre vikter. Av mig får du tuffa varierade träningspass där svetten rinner och endorfinerna flödar.  Men här vill jag poängtera – resultaten kommer inte av träningen i sig, utan i kombination med en anpassad kost. Vill du gå ner i vikt kommer jag inte snacka mig varm om hur många träningspass du bör köra, utan snarare hur vi kombinerar kost och träning på bästa sätt.

Som personlig tränare bör man alltid fråga sig vad du som klient vill ha ut träningen. Vill du ha en genomgång av övningar eller en tufft roligt och utmanande träningspass? Vill du bicepscurla med 2 kilos hantlarna och samtidigt småprata lite eller vill du ha en effektiv träning som ger resultat?

De som kommer till mig gör det av en anledning. De vill inte lära sig hur man lyfter en hantel eller hur man gör plankan på rätt sätt. De har ett mål, en långsiktig plan som de vill ha hjälp att förverkliga. Ofta handlar det om att gå ner vikt, vilket är lite av min nisch och det jag brinner för allra mest. Jag kommer vara hård mot dig, men du kommer älska resultaten.

Hos mig får du regelbundna uppdateringar av träning och kost. Jag arbetar med klienten i fokus och tar mig alltid tid att besvara email, frågor och funderingar under vägen.

Mycket av det jag kan är självlärt och kommer från egna erfarenheter och studier.

Jag håller till på ett litet personligt gym, centralt beläget i Nacka. Då vi har personlig träning är du ensam i gymmet och du väljer själv vilken musik du vill träna till. Genom att det inte finns något som distraherar kan du lägga allt fokus på träningen och därigenom få de resultat du eftersträvar.