Frågor & Svar

Hur påverkas gymmet av Coronaviruset?

Gymmet är nu öppet som vanligt och jag kör både grupper och enskilda klienter.

Vad innebär Coachning?

Coachning innebär att du får fullt stöd under din viktresa och hjälp att anpassa kosten och träningen till din livssituation. Coachning utgår från det individuella kostschema/ kostprogram med nyttig mat, som du erhåller vid starten.

Vi sätter upp en konkret målplan med slutmål och delmål längs vägen. Genom en regelbunden uppföljning/ utvärdering av dina framsteg, och feedback från mig, så kan du lättare hålla dig motiverad. En tät uppföljning med en regelbunden behovsanalys, säkerställer att du når ditt mål under utsatt period.

Om du har möjlighet att välja Coachning på plats, så skulle jag rekommendera detta. Att faktiskt träffa mig, brukar vara en motivationshöjare, plus att du har möjligheten till roliga och inspirerande träningspass! På gymmet har vi vägning/ mätning samt kontrollerar hur du ligger till i kroppsfett och muskelmassa.

I coachning ingår uppdateringar/ justeringar av kostschema/ träningsschema samt full support, alla dagar i veckan. Jag arbetar inte bara för att du ska nå ditt mål (gå ner i vikt) utan även att kostschemat och träning ska fungera ihop med din vardag, under de förutsättningar du har.

Coachning Online fungerar på ungefär samma sätt men eftersom vi inte ses, så kommer du få skicka in en veckorapport, bestående av vikt, mått och avvikelser varje vecka.

Jag tror väldigt mycket på personlig kontakt och just bollandet med mig är en viktig del, vilket du kommer inse då du påbörjat ditt kostschemat. Du kommer lära dig massor under tiden och få en bra grund till hur du ska tänka efteråt, då du ska behålla vikten och klara dig på egen hand.

Vilket paket ska jag välja?

Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt eller upp i vikt/muskler, så rekommenderar jag ett komplett paket med både kost/ coachning och träning. Om du bor i Stockholm så har jag Kost/Coachning, ett paket som är löpande månadsvis, primärt för viktnedgång. Vill du ha ett paket som inkluderar personlig träning så brukar jag oftast skräddarsy det utifrån ditt önskemål.

Om du bor utanför Stockholm så har jag Quick Fix Online (1 mån) och Mission Online (3 mån).

Går det att förlänga ett paket och kostar det?

Du kan alltid förlänga ditt paket månadsvis. Om du väljer ett paket där Personlig Träning ingår tex Mission Quick Fix så gäller månadspris för PT-timmarna och coachningen debiteras även den månadsvis med  999:- . Det går självklart att skräddarsy en lösning om du binder upp dig över en längre period.

Quick Fix Online kostar 1599:- att förlänga per månad. Mission Online ligger på 3999:- att förlänga för tre månader.

Jag tränar ganska mycket i nuläget, spinning, löpning och styrketräning men ingenting händer på vågen! Vad gör jag för fel?

Eftersom du redan tränar (förbränner) ganska mycket, så kan vi ganska enkelt konstatera att kosten är problemet. För att du ska gå ner i vikt så behöver energiintaget vara lägre än energiförbrukningen.

Jag kan rekommendera ett individuellt Kostschema/ Coachning i kombination med den träning du redan gör. Du kommer gå ner i vikt och få en bättre hälsa på köpet.
Grundpriset ligger på 1999:- för en månad och 999:- månadsvis, så länge du själv väljer.
Helt utan bindningstid.

Jag är en stressad småbarnmamma som behöver gå ner 5-10kg och samtidigt komma igång med träningen. Barnet tar upp all din tid, så jag måste hitta ett sätt att träna hemma. Hjälp!

I ditt fall skulle jag rekommendera Mission Online, som är ett komplett viktminskningspaket som sträcker sig över 3 månader. Om du känner att du ”bara” behöver hjälp att komma igång, så tänker jag att Kostschema och Coachning 1 månad och ett hemmaprogram, skulle funka alldeles utmärkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>