Tjänster & Priser

Tjänsterna nedan är kategoriserade i enlighet med min publika bokningssida .

– PÅ PLATS –

Personlig Träning 60 min / Klippkort-10

Personlig Träning är individuellt utformad efter dig och din målsättning. Jag jobbar enbart med fria vikter, kroppsvikt, balans-redskap och TRX, vilket kräver teknik och noggrannhet.

Position och utförande utgör grunden i alla pass. Effektiv och säker träning som gör dig stark och smidig förebygger även smärta och problem. Du kommer bli peppad och utmanad på din egna nivå och samtidigt lära känna din kropp och lära sig tro på dig själv.

Många av oss är ute efter det estetiska i att ha en vältränad kropp men styrketräning är så mycket mer än det vi ser. Kanske allra mest handlar det om vad vi känner, hur vi mår.

Med Personlig Träning kommer du hitta glädjen igen och utveckla det driv du alltid velat ha.

1 * 60 min 829:-

Klippkort-10 7499:- (10% rabatt) 

Klippkortet är giltigt 6 mån från inköpsdatum.

PT Duo 60 min/ klippkort -10

Träna tillsammans med din partner, vän eller kollega!

Position och utförande utgör grunden i alla pass. Effektiv och säker träning som gör er starka och smidiga förebygger även smärta och problem.

Träningen utformas individuellt för att passa Er båda och olika förutsättningar är inget hinder. En kompis/partner/kollega kan vara ett mentalt stöd men också motivera och inspirera på ett helt annat sätt. Ni hjälper varandra och har roligt på vägen. Styrketräning är så mycket mer än det vi ser, det handlar mycket om hur det får oss att må.

Jag säkerställer att övningarna passar den typ av relation ni har idag eller vill ha. Kanske är det något för en lite annorlunda första dejt?

Med PT-DUO kommer ni hitta glädjen i träningen igen!

Passet föregås av en konsultation online, för att fastställa förutsättningar och utgångsläge och optimera träningen.

Klippkortet är giltigt 6 mån från inköpsdatum.

1 * 60 min 1049:-
Klippkort-10 9439:- (10% rabatt) 

Coachning 1 månad  inklusive kostschema

Jag tillhandahåller ett individuellt kostschema/ kostprogram i syfte att nå ditt mål – att gå ner i vikt, gå upp i vikt, bli starkare och öka prestationen. Du får lära dig äta rätt och nyttig mat och att skapa en hälsosam livsstil.

Kostschemat/ kostprogrammet är beräknat på ett intag som är i enlighet med ditt mål, är fritt från gluten och laktos och innehåller de vitaminer och mineraler din kropp behöver.

Med coachning får du regelbunden uppföljning av dina framsteg, så du lättare kan hålla dig motiverad. Vi tar bilder, väger, mäter och kontrollerar fett och muskelmassa. Invägning sker varje vecka och resultatet utvärderas kontinuerligt för att säkerställa att du når ditt mål.

Coachning innebär förutom uppdateringar av kostschema och feedback, även full support via email/ sms under den period som avses. Tjänsten som bokas är Uppstartsmöte.

I paketet ingår även en målplan, ett informationsblad med lite användbara tips samt recept.

Tjänsten finns online och då tillkommer instruktioner för vägning/mätning.

Garanterad viktnedgång på ett kilo i veckan.

Pris 1798:-

Komplett Träningsprogram ( på plats eller online)

Tjänsten passar dig som vill träna på egen hand men som behöver hjälp med hur du ska träna och vilka övningar du ska välja. För dig som vill träna hemma eller på gym.

Som din tränare kommer jag lägga upp ett individuellt helkroppsprogram eller ett splitprogram, som går hand i hand med din målsättning. Då jag skapar ditt program utgår jag från träningserfarenhet, förutsättningar, skadeläge och målsättning.

Fokus kan ligga på att forma kroppen, gå ner i vikt och/eller stärka upp svaga muskler för att undvika smärta i olika delar av kroppen.

Programmet består av övningar med kroppsvikt, hantlar, band och pilatesboll. Om du vill träna hemma så kan du därför behöva därför införskaffa enklare styrketräningsredskap. Längden på passet är flexibelt och utformas i samråd med dig. Du får även tips om du hur du själv kan avancera programmet och öka intensiteten i passet allt eftersom du orkar mer.

Tjänsten erbjuds även online, och då ingår förutom programmet som PDF även bilder/videoklipp samt förklaringar på alla övningar.

Tjänsten föregås av en konsultation via telefon eller email.

Priserna är inklusive genomgång 90 min på plats.

Helkropp eller Splitprogram 1299:-
4 veckor  ( uppföljning 1*60 min) 1899:-
8 veckor ( uppföljning 2*60 min) 2499:-

Konsultation 45 min

Vi inleder med en konsultation där vi går igenom vad du behöver hjälp med. Jag gör en behovsanalys där du får svara på frågor för att få en tydlig bild av dina förutsättningar och din målsättning. Detta ligger till grund för vilken tjänst som passar dig bäst.

Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att säkerställa att du når ditt uppsatta mål. Allt för att du ska känna dig motiverad, trygg med min hjälp och införstådd med situationen, innan vi påbörjar vårt samarbete.

Konsultationen är även till för att du ska få känna av mig som person, förtroende och personkemi är viktigt för att samarbetet ska fungera på bästa sätt.

Tjänsten finns även Online. Du bokar din tid via onlinekalendern och jag ringer upp dig på bokad tid. Ange om du föredrar videosamtal.

Pris: 299:-

Konsultation

– ONLINE –

PT-Online

PT Online innebär att du kan träna med mig som din PT oavsett var än i landet du bor. Programmet riktar sig till dig som vill ha resultat och kunna utvecklas i din träning.

PT ONLINE BAS erbjuder ett komplett träningsprogram anpassat efter dig, dina förutsättningar och din målsättning. Träningsdagbok, uppföljningssamtal på telefon eller video samt support alla dagar i veckan. 

PT Online PLUS  optimerar resultatet av ditt träningsprogram och hjälper dig att gå ner i vikt och/eller bygga muskler.  Förutom träningsprogram och uppföljningssamtal ingår även hela kostbiten – kostanalys, individuellt kostschema, coachning och resultatavstämning i 4,8 eller 12 veckor. Att kombinera ditt träningsprogram med kostschema är att ge dig själv de bästa förutsättningarna.

Om PT-online är ett komplement till din specifika idrott, så kommer jag anpassa programmet med grenspecifika övningar för att optimera prestationen i just din idrott.

PT Online BAS
4 veckor 1499:-
8 veckor 2099:-
12 veckor 2499:-

PT Online PLUS
4 veckor 2299:-
8 veckor 2899:-
12 veckor 3299:-

http://mission-to-shape.se/pt-online/

Kostrådgivning Online 60 min

Kostrådgivning 60 min utgör allt du behöver veta för att nå ditt mål på egen hand.

Jag kommer inleda med att presentera en kostanalys utifrån din matdagbok och förklara vilken påverkan din kost har på kroppen. Som kostrådgivare kommer jag förklara vilken mat du ska äta och tidpunkt, i syfte att nå ditt mål.

Kostrådgivningen har ett öppet upplägg, om det är något speciellt du är intresserad av så går jag igenom det mer utförligt.

Kostrådgivningen görs en genom en 3 dagars matdagbok där du även definerar ditt mål.

Kostrådgivningen kommer vara i form av ett samtal eller videosamtal. (Skriv i din bokning vad du föredrar).

Jag ringer upp dig på bokad tid. Se till att du har en bra uppkoppling. Gärna bluetooht/ lurar för bra ljud.

Om du har möjlighet att anteckna så är det bra, men inget krav. Jag kommer skicka en sammanställning (PDF) till dig efteråt med allt vi har pratat om.

Pris: 1295:-