Tjänster & Priser

– PÅ PLATS –
Boka konsultation

Personlig Träning 60 min / Klippkort-5 / Klippkort-10 (12% rabatt)

Personlig Träning är individuellt utformad efter dig och din målsättning. Jag jobbar enbart med fria vikter, kroppsvikt, balans-redskap och TRX, vilket kräver teknik och noggrannhet.

Position och utförande utgör grunden i alla pass. Effektiv och säker träning som gör dig stark och smidig förebygger även smärta och problem. Du kommer bli peppad och utmanad på din egna nivå och samtidigt lära känna din kropp och lära sig tro på dig själv.

Många av oss är ute efter det estetiska i att ha en vältränad kropp men styrketräning är så mycket mer än det vi ser. Kanske allra mest handlar det om vad vi känner, hur vi mår.

Med Personlig Träning kommer du hitta glädjen igen och utveckla det driv du alltid velat ha.

1 * 60 min 899:-

Klippkort-5:  4225:-  (6% rabatt)
Giltligt 3 månader från inköp.

Klippkort-10: 7911:- (12% rabatt)
Giltligt 6 månader från inköp.

PT Duo 60 min/ klippkort -5/ klippkort-10 (15% rabatt)

Träna tillsammans med din partner, vän eller kollega!

Position och utförande utgör grunden i alla pass. Effektiv och säker träning som gör er starka och smidiga förebygger även smärta och problem.

Träningen utformas individuellt för att passa Er båda och olika förutsättningar är inget hinder. En kompis/partner/kollega kan vara ett mentalt stöd men också motivera och inspirera på ett helt annat sätt. Ni hjälper varandra och har roligt på vägen.

Passet föregås av en konsultation online, för att fastställa förutsättningar och utgångsläge och optimera träningen. Med PT-DUO kommer ni att hitta glädjen i träningen igen!

PT-DUO 1 * 60 min 1199:-

PT-DUO Klippkort-5:  5395:-  (10% rabatt)
Giltligt 3 månader från inköp.

PT-DUO Klippkort-10: 10,099:- (15% rabatt)
Giltligt 6 månader från inköp.

Uppstart kost/ coachning 45min

Jag tillhandahåller ett individuellt kostschema/ kostprogram i syfte att nå ditt mål – att gå ner i vikt, gå upp i vikt, bli starkare och öka prestationen. Du får lära dig äta rätt och nyttig mat och att skapa en hälsosam livsstil.

Kostschemat/ kostprogrammet är beräknat på ett intag som är i enlighet med ditt mål, är fritt från gluten och laktos och innehåller de vitaminer och mineraler din kropp behöver.

Uppstartsmötet innebär att vi fastställer utgångsläget genom att fotografera, väga/ mäta samt kontrollera kroppsfett och muskler. Vi går därefter igenom ditt nya kostschema med tillhörande målplan.

Genom Coachning, regelbunden uppföljning av framsteg, så håller du dig motiverad. Min uppgift är att säkerställa att du når ditt mål, resultatet utvärderas kontinuerligt och justeringar görs vid behov.

För att optimera värdena så bör man helst inte dricka eller äta 3 timmar innan. Det viktigaste är dock att dina rutiner är  samma timmarna före vägningen och att du inte tränar precis innan.

I priset ingår kostschema och en månads coachning.

Pris: 1999:-  

Komplett Träningsprogram 90 min

Tjänsten passar dig som vill träna på egen hand men som behöver hjälp med hur du ska träna och vilka övningar du ska välja. För dig som vill träna hemma eller på gym.

Som din tränare kommer jag lägga upp ett individuellt helkroppsprogram eller ett splitprogram, som går hand i hand med din målsättning. Då jag skapar ditt program utgår jag från träningserfarenhet, förutsättningar, skadeläge och målsättning.

Fokus kan ligga på att forma kroppen, gå ner i vikt och/eller stärka upp svaga muskler för att undvika smärta i olika delar av kroppen.

Programmet består av övningar med kroppsvikt, hantlar, band och pilatesboll. Om du vill träna hemma så kan du därför behöva därför införskaffa enklare styrketräningsredskap. Längden på passet är flexibelt och utformas i samråd med dig. Du får även tips om du hur du själv kan avancera programmet och öka intensiteten i passet allt eftersom du orkar mer.

Tjänsten erbjuds även online, och då ingår förutom programmet som PDF även bilder/videoklipp samt förklaringar på alla övningar.

I priset ingår en genomgång 90 min på plats.
Tjänsten föregås av en konsultation via telefon eller email.

Helkropp eller Splitprogram 1599:-

Gruppträning 4-6 deltagare 5 * 60 min

Är ni några kompisar eller kollegor som vill träna ihop? Då kan ni bilda en grupp och träna hos mig. Det är roligt och motiverande att träna i grupp. Man pushar varandra men tävlar mot sig själv, ett sätt som motiverar och leder till snabba framsteg.

Att ni har lite olika förutsättningar och/eller målsättningar spelar ingen roll. Träningen anpassas efter era behov och är en bra fördelning mellan styrka, kondition och balans. Om ni har specifika önskemål så utgår jag givetvis från det när jag bygger upp passen.

Paketpris. 5995:-
Pris per person: 999:-
Pris per person/pass 199:-
Minst 3 deltagare krävs för att passet ska bli av.

Bokas via kalendern, vardagar kl 10-18 eller helger enligt ö.k. Bokningen föregås av en konsultation.

För att optimera ert träningsupplägg så behöver jag känna till förutsättningar, problem/smärtor och ev skador. Om ni inte vill boka en konsultation på plats (100:-/person)så kan vi ta allt via email.

Minigrupp 3 deltagare 5 * 60 min

Är ni några kompisar eller kollegor som vill träna ihop? Då kan ni bilda en minigrupp och träna hos mig. Det är roligt och motiverande att träna i grupp. Man pushar varandra men tävlar mot sig själv, ett sätt som motiverar och leder till snabba framsteg.

Att ni har lite olika förutsättningar och/eller målsättningar spelar ingen roll. Träningen anpassas efter era behov och är en bra fördelning mellan styrka, kondition och balans. Om ni har specifika önskemål så utgår jag givetvis från det när jag bygger upp passen.

Paketpris 3740:-
Pris per person: 1246:-
Pris per person/pass: 249:-
Minst 2 deltagare krävs för att passet ska bli av.

Bokas vardagar kl 10-19.

Prova på gruppträning 60 min

Är ni några kompisar som vill prova att träna ihop, men är osäkra på om gruppträning är för er? Eller om ni funkar som team? Då är detta passet perfekt. Här får ni prova på hur det är att träna tillsammans under ledning av mig.

Att ni har lite olika förutsättningar och/eller målsättningar spelar ingen roll. Träningen anpassas efter era behov och är en bra fördelning mellan styrka, kondition och balans.

Upp till 6 deltagare
Paketpris 1079:-
Pris per person: 179:-

Bokas vardagar kl 10-18.

Konsultation 45 min

Vi inleder med en konsultation där vi går igenom vad du behöver hjälp med. Jag gör en behovsanalys där du får svara på frågor för att få en tydlig bild av dina förutsättningar och din målsättning. Detta ligger till grund för vilken tjänst som passar dig bäst.

Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att säkerställa att du når ditt uppsatta mål. Allt för att du ska känna dig motiverad, trygg med min hjälp och införstådd med situationen, innan vi påbörjar vårt samarbete.

Konsultationen är även till för att du ska få känna av mig som person, förtroende och personkemi är viktigt för att samarbetet ska fungera på bästa sätt.

Tjänsten finns även Online. Du bokar din tid via onlinekalendern och jag ringer upp dig på bokad tid. Ange om du föredrar videosamtal.

Pris: 399:-

– ONLINE –

Komplett Träningsprogram Online

Tjänsten passar dig som vill träna på egen hand men som behöver hjälp med hur du ska träna och vilka övningar du ska välja. För dig som vill träna hemma eller på gym.

Som din tränare kommer jag lägga upp ett individuellt helkroppsprogram eller ett splitprogram, som går hand i hand med din målsättning. Då jag skapar ditt program utgår jag från träningserfarenhet, förutsättningar, skadeläge och målsättning.

Fokus kan ligga på att forma kroppen, gå ner i vikt och/eller stärka upp svaga muskler för att undvika smärta i olika delar av kroppen.

Programmet består av övningar med maskiner, fria vikter, kroppsvikt, band och pilatesboll.
Om du vill träna hemma så kan du därför behöva därför införskaffa enklare  styrketräningsredskap.

Helkropp eller Splitprogram beroende på ambitionsnivå. Längden på passet är flexibelt och utformas i samråd med dig. Du får även tips om du hur du själv kan avancera programmet och öka intensiteten i passet allt eftersom du orkar mer.

I tjänsten ingår programmet som PDF, bilder och videoklipp samt förklaringar på alla övningar, antal set och reps och önskad intensitet.

Tjänsten föregås av en konsultation via telefon eller email.

Pris: 1599:-

Kostrådgivning Online 60 min

Kostrådgivning 60 min utgör allt du behöver veta för att nå ditt mål på egen hand.
Jag kommer inleda med att presentera en kostanalys utifrån din matdagbok och förklara vilken påverkan din nuvarande kost har på kroppen. Vidare ges rekommendationer och förslag på hur du ändrar ditt beteende, en nya vana i taget. Hur du bryter en dålig vana genom att skapa en positiv upplevelse.

Kostrådgivningen har ett öppet upplägg, det innebär att du väljer vad vi ska fokusera på.
Är du konstant trött och osäker på om du får i dig tillräckligt med näring? Eller vill du ha hållbara knep för att gå ner i vikt?  Kanske får du inte du de resultat du önskar?

Oavsett vad du kämpar med så finns det alltid saker att lära. Resultat och återhämtning går hand i hand och att göra förändringar i kosten slår aldrig fel.

Kostrådgivningen utförs över telefon och jag ringer upp dig på bokad tid. Ange i bokningen om du föredrar samtal eller videosamtal. Se till att du har en bra uppkoppling. Gärna bluetooth/ lurar för bra ljud. Om du har möjlighet att anteckna så är det bra, men inget krav. Jag kommer skicka en sammanställning (PDF) till dig efteråt med allt vi har pratat om.

Pris: 1295:-

Kostanalys genom matdagbok 20 min

Är du osäker på om du äter rätt eller tillräckligt mycket? Du kanske känner dig trött och saknar energi utan att veta varför?

Kostanalys genom en 3-dagars matdagbok. Jag analyserar din kost för att du ska få en uppfattning om hur mycket du äter och jämför med ditt mål. Kostanalys är viktig för att se dina invanda matrutiner i syfte att kunna förändra dem.

En kostanalys besvarar följande frågor:
Vad ligger det dagliga kaloriintaget på? Hur ser energibalansen ut? Hur är energin fördelad mellan de olika näringsämnena? Får du i dig alla viktiga vitaminer, mineraler och fettsyror? Hur ser förhållandet ut mellan omega 3 och omega 6? Får du i dig rätt andel fibrer?

Kostanalys ingår i kostrådgivning 60 min men kan även beställas separat här. Analysen görs online via telefon eller email.

Pris: 499:-

Kostschema/ Coachning Online 1 månad

Ett flexibelt kostschema är inte bara starten på en hälsosam livsstil, den kommer även förändra dina tankar och känslor kring mat. Du lär dig hur du ska äta samtidigt som du blir av med ett ohälsosamt beteende.

Jag tillhandahåller ett individuellt kostschema/ kostprogram i syfte att nå ditt mål – att gå ner i vikt, gå upp i vikt, bli starkare och öka prestationen. Kostschemat/ kostprogrammet är beräknat på ett intag som är i enlighet med ditt mål, är fritt från gluten och laktos och innehåller de vitaminer och mineraler din kropp behöver.

Du följer ditt nya kostschema/ kostprogram och väger och mäter dig. Varje vecka skickar du in en rapport, som förutom vikt och mått inkluderar en sammanställning av hur veckan har gått med kost och träning.

Genom Coachning, regelbunden uppföljning av framsteg, så håller du dig motiverad en längre period. Det blir enkelt för mig att utvärdera varje separat vecka, göra justeringar av kosten vid behov, och säkerställa att du når ditt mål under utsatt period.

Kontakten sköts via mail och full support ingår.

Pris 1 månad: 1999:-

Om du vill ha enbart kostschemat (utan coachning) så kostar detta 999:- som en engångsavgift. 

PT-Online

PT Online innebär att du kan träna med mig som din PT oavsett var än i landet du bor. Programmet riktar sig till dig som vill ha resultat och kunna utvecklas i din träning.

PT ONLINE BAS erbjuder ett komplett träningsprogram anpassat efter dig, dina förutsättningar och din målsättning. Träningsdagbok, uppföljningssamtal på telefon eller video samt support alla dagar i veckan. 

PT Online PLUS  optimerar resultatet av ditt träningsprogram och hjälper dig att gå ner i vikt och/eller bygga muskler.  Förutom träningsprogram och uppföljningssamtal ingår även hela kostbiten – kostanalys, individuellt kostschema, coachning och resultatavstämning i 4,8 eller 12 veckor. Att kombinera ditt träningsprogram med kostschema är att ge dig själv de bästa förutsättningarna.

Om PT-online är ett komplement till din specifika idrott, så kommer jag anpassa programmet med grenspecifika övningar för att optimera prestationen i just din idrott.

PT Online BAS
4 veckor 1499:-
8 veckor 2099:-
12 veckor 2499:-

Boka din konsultation för PT Online BAS här.

PT Online PLUS
4 veckor 2299:-
8 veckor 2899:-
12 veckor 3299:-

Boka din konsultation för PT Online PLUS här.

För mer information om PT-online, läsa inlägget: http://mission-to-shape.se/pt-online/.

Boka konsultation via telefon