Tjänster & Priser

Tjänsterna nedan är kategoriserade i enlighet med min publika bokningssida .

– PÅ PLATS –

Personlig Träning 60 min / Klippkort-5/ Klippkort-10

Personlig Träning individuellt utformat efter dig och din målsättning. Som din PT går jag igenom position och utförande av varje övning för att effektivisera träningen och undvika skador. Styrketräning varierar utifrån individ och målsättning. Personlig Träning för dig som vill gå ner i vikt innebär styrketräning i högt tempo där du får upp flåset och förbränningen går på högvarv, även kallat crossfit.  Jag använder mig av fria vikter, balans-redskap, medicinbollar, kettlebells, TRX mm. Med Personlig Träning kommer du hitta glädjen i träningen!

1 * 60 min 749:-
Klippkort -5 3559:-
Klippkort-10 6699:- (10% rabatt) 

Klippkortet är giltigt 6 mån från inköpsdatum.

PT Duo 60 min/ Klippkort-5/ klippkort -10

Vill Du prova på PT-duo?  Träna tillsammans med en partner, vän eller kollega och utmana varandra. Garanterat hårt, svettigt och roligt!

Träningen utformas individuellt för att passa Er båda och föregås av en konsultation online. Flera av övningarna kräver ett bra samspel och det gör att Ni både kommer pusha varandra och utvecklas i träningen.

1 * 60 min  950:-
Klippkort-5 4499:-
Klippkort-10 8075:- ( 15% rabatt) 

Coachning 1 månad  inklusive  kostschema

Coachning på plats innebär att vi börjar med ett Uppstartsmöte där vi går igenom kostschemat och info kring detta, vi fotograferar, väger och mäter dig samt kontrollerar kroppsfett och muskelmassa.  Du följer ditt kostschema och vi träffas varje vecka för uppföljning.

Genom regelbunden uppföljning av dina framsteg, så kan du lättare hålla dig motiverad. Det blir enkelt för mig att utvärdera varje separat vecka, göra justeringar av kosten vid behov, och säkerställa att du når ditt mål att gå ner i vikt.

All coachning utgår från det individuella kostschema/kostprogram med nyttig mat, som du erhåller vid starten.

Coachning innebär att du får uppdateringar av kostschemat vid behov, feedback på inskickad rapport och full support via email/ sms den period som avses.

Pris: 1599:-

Individuellt Kostschema för viktnedgång

Jag tillhandahåller ett individuellt kostschema/ kostprogram i syfte att nå ditt mål – att gå ner i vikt. Du får lära dig äta rätt och nyttig mat och att skapa en hälsosam livsstil.
Kostschemat/ kostprogrammet är beräknat på ett intag som är i enlighet med ditt mål och innehåller de vitaminer och mineraler din kropp behöver.  Kostschemat/ kostprogrammet är  fritt från gluten och laktos.

För garanterat resultat rekommenderas coachning ( se ovan).

Pris: 799:-

Komplett Träningsprogram 90 min

Tjänsten passar dig som vill träna på egen hand men som behöver hjälp med hur du ska träna och vilka övningar du ska välja. För dig som vill träna hemma eller på gym.

Som din tränare kommer jag lägga upp ett individuellt helkroppsprogram inom styrketräning och med fria vikter, som går hand i hand med din målsättning. Då jag skapar ditt program utgår jag från träningserfarenhet, förutsättningar, skadeläge och målsättning.

Fokus kan ligga på att forma kroppen, gå ner i vikt och/eller stärka upp svaga muskler för att undvika smärta i olika delar av kroppen.

Programmet består av övningar med kroppsvikt, hantlar, band och pilatesboll. Om du vill träna hemma så kan du därför behöva därför införskaffa enklare styrketräningsredskap. Längden på passet är flexibelt och utformas i samråd med dig. Du får även tips om du hur du själv kan avancera programmet och öka intensiteten i passet allt eftersom du orkar mer.

Tjänsten erbjuds även online, och då ingår förutom programmet som PDF även bilder/videoklipp samt förklaringar på alla övningar.

Tjänsten föregås av en konsultation via telefon eller email.

Pris 999:- inklusive genomgång 90 min på plats.

Onlineprogram Periodiserat 999:-
Onlineprogram 4 veckor 1498:-
Onlineprogram 8 veckor 2099:-

Together Fit – Träna med din partner! 4 * 60 min

Träna tillsammans med din partner, förälder eller vän – och gör träningen ännu roligare! Perfekt om Ni båda behöver komma igång. Paketet består av fyra PT-duo pass inkl en konsultation.

Vi träffas först för en konsultation där vi går igenom vad Ni behöver hjälp med. Jag gör en behovsanalys där Ni får får svara på frågor, för att få en tydlig bild av Era förutsättningar och ert mål.

Följande ingår i tjänsten:

– Konsultation 60 min

– Personlig Träning Duo 4 * 60 min

Pris: 3599:-

Konsultation 45 min

Vi inleder med en konsultation där vi går igenom vad du behöver hjälp med. Jag gör en behovsanalys där du får svara på frågor för att få en tydlig bild av dina förutsättningar och din målsättning. Detta ligger till grund för vilken tjänst som passar dig bäst.

Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att säkerställa att du når ditt uppsatta mål. Allt för att du ska känna dig motiverad, trygg med min hjälp och införstådd med situationen, innan vi påbörjar vårt samarbete.

Konsultationen är även till för att du ska få känna av mig som person, förtroende och personkemi är viktigt för att samarbetet ska fungera på bästa sätt.

Pris: 299:-

Konsultation

– ONLINE –

PT-Online

Ny tjänst som lanseras 3:e augusti.  PT Online innebär att du kan träna med mig som din PT oavsett var än i landet du bor. Programmet riktar sig till dig som vill ha resultat och kunna utvecklas i din träning.

PT ONLINE BAS erbjuder ett komplett träningsprogram anpassat efter dig, dina förutsättningar och din målsättning. Träningsdagbok, uppföljningssamtal på telefon eller video samt support alla dagar i veckan. 

PT Online PLUS  optimerar resultatet av ditt träningsprogram och hjälper dig att gå ner i vikt och/eller bygga muskler.  Förutom träningsprogram och uppföljningssamtal ingår även hela kostbiten – kostanalys, individuellt kostschema, coachning och resultatavstämning i 4,8 eller 12 veckor. Att kombinera ditt träningsprogram med kostschema är att ge dig själv de bästa förutsättningarna.

Om PT-online är ett komplement till din specifika idrott, så kommer jag anpassa programmet med grenspecifika övningar för att optimera prestationen i just din idrott.

PT Online BAS
4 veckor 899:-
8 veckor 1499:-
12 veckor 1999:-

PT Online PLUS
4 veckor 1799:-
8 veckor 2599:-
12 veckor 2999:-

http://mission-to-shape.se/pt-online/

Coachning Online 1 månad  inkl.  kostschema

Genom regelbunden uppföljning av dina framsteg, så kan du lättare hålla dig motiverad. Det blir enkelt för mig att utvärdera varje separat vecka, göra justeringar av kosten vid behov, och säkerställa att du når ditt mål att gå ner i vikt.

All coachning utgår från det individuella kostschema/kostprogram med nyttig mat, som du erhåller vid starten.

Coachning innebär förutom uppdateringar av kostschema och feedback, även full support via email/ sms under den period som avses.

I dealen ingår ett individuellt kostschema/ kostprogram för viktnedgång som erhålls via email tillsammans med målplan, infoblad samt vägschema och instruktioner för mätning.

Garanterad viktnedgång på ett kilo i veckan.

Pris 1599:-

“Mission Online”

Vill du gå ner i vikt på distans? Du kanske bor långt bort eller har en stressig vardag och svårt att hinna till ett gym?  Då är detta tjänsten för dig.

Under 12 veckor får du hjälp med ett anpassat kostschema/ kostprogram, nyttig mat och personlig träning online, i syfte att nå ditt mål.

Följande ingår i tjänsten:

Konsultation via mail

Individuellt kostschema/ kostprogram för att gå ner i vikt

Viktplan med delmål

Individuellt hemmaprogram för styrketräning  (med eller utan redskap/ fria vikter)

– förklaring av övningar genom bilder/ videoklipp

Coachning:
– uppdatering/ justering  av kostschema
– uppdatering av hemmaprogram vid behov
– support veckovis via mail

Observera att du måste ha tillgång till egen våg och gärna ett måttband.

Pris: 3999:-

“Quick Fix Online” – gå ner i vikt på en månad!

Det populäraste paketet för viktnedgång online.

Du kanske bor långt bort eller har en stressig vardag och svårt att hinna till ett gym? Då är detta tjänsten för dig.

Under 4 veckor så får du hjälp med ett anpassat kostschema/ kostprogram, nyttig mat och hemmaprogram, för att gå ner snabbt i vikt. Garanterad viktnedgång på minst ett kilo i veckan.

Följande ingår i tjänsten:

Konsultation via email

Viktplan med delmål

Individuellt hemma/ crossfit-program för styrketräning

(med eller utan redskap/ fria vikter)

– förklaring av övningar genom bilder/ videoklipp

Individuellt kostschema/kostprogram för att gå ner i vikt

Coachning:

– uppdatering av kostschema vid behov ( max 2 uppdateringar)

– uppdatering av hemmaprogram vid behov

– daglig support via mail/sms

Observera att du måste ha tillgång till egen våg och gärna ett måttband.

Pris: 2999:-

Komplett Träningsprogram ( Online)

Tjänsten passar dig som vill träna på egen hand men som behöver hjälp med hur du ska träna och vilka övningar du ska välja. För dig som vill träna hemma eller på gym.

Som din tränare kommer jag lägga upp ett individuellt helkroppsprogram inom styrketräning och med fria vikter, som går hand i hand med din målsättning.

Då jag skapar ditt program utgår jag från träningserfarenhet, förutsättningar, skadeläge och målsättning. Fokus kan ligga på att forma kroppen, gå ner i vikt och/eller stärka upp svaga muskler för att undvika smärta i olika delar av kroppen.

Programmet består av övningar med kroppsvikt, hantlar, band och pilatesboll. Om du vill träna hemma så kan du därför behöva därför införskaffa enklare styrketräningsredskap.

Längden på passet är flexibelt och utformas i samråd med dig. Du får även tips om du hur du själv kan avancera programmet och öka intensiteten i passet allt eftersom du orkar mer.

Tjänsten erbjuds just nu online, och då ingår förutom programmet även bilder/videoklipp samt förklaringar på alla övningar.

Tjänsten föregås av en konsultation via telefon eller email.

Pris 699:-

Kostrådgivning Online 60 min

Kostrådgivning 60 min utgör allt du behöver veta för att nå ditt mål på egen hand.

Jag kommer inleda med att presentera en kostanalys utifrån din matdagbok och förklara vilken påverkan din kost har på kroppen. Som kostrådgivare kommer jag förklara vilken mat du ska äta och tidpunkt, i syfte att nå ditt mål.

Kostrådgivningen har ett öppet upplägg, om det är något speciellt du är intresserad av så går jag igenom det mer utförligt.

Kostrådgivningen görs en genom en 3 dagars matdagbok där du även definerar ditt mål.

Kostrådgivningen kommer vara i form av ett samtal eller videosamtal. (Skriv i din bokning vad du föredrar).

Jag ringer upp dig på bokad tid. Se till att du har en bra uppkoppling. Gärna bluetooht/ lurar för bra ljud.

Om du har möjlighet att anteckna så är det bra, men inget krav. Jag kommer skicka en sammanställning (PDF) till dig efteråt med allt vi har pratat om.

Pris: 995:-

Konsultation ( samtal ) 45 min

Vi inleder med en konsultation där vi går igenom vad du behöver hjälp med. Jag gör en behovsanalys där du får svara på frågor för att få en tydlig bild av dina förutsättningar och din målsättning. Detta ligger till grund för vilken tjänst som passar dig bäst.

Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att säkerställa att du når ditt uppsatta mål. Allt för att du ska känna dig motiverad, trygg med min hjälp och införstådd med situationen, innan vi påbörjar vårt samarbete.

Konsultationen är även till för att du ska få känna av mig som person, förtroende och personkemi är viktigt för att samarbetet ska fungera på bästa sätt.

Du bokar din tid via onlinekalendern och jag ringer upp dig på bokad tid.
Ange om du föredrar videosamtal.

Pris: 299:-

– UTOMHUS –

Personlig Träning 60 min/ Klippkort-5/ Klippkort-10

Personlig Träning individuellt utformat efter dig och din målsättning. Som din PT går jag igenom position och utförande av varje övning för att effektivisera träningen och undvika skador.

Träningen består främst av övningar med kroppsvikt och enklare redskap. Vi håller ett högt tempo där du får upp flåset och förbränningen går på högvarv.

Med Personlig Träning utomhus kommer du få en ny upplevelse och hitta inspiration till att skapa egna träningspass i sommar.

Jag håller till precis utanför egna gymmet – ett område som har extraordinära möjligheter till tuff konditionsträning som kan kombineras med effektiv styrka.

1 * 60 min 749:-
Klippkort -5 3559:-
Klippkort-10 6699:- (10% rabatt)