ida_bak

Ida gick ner 20 kg och blev av med ryggsmärtor

Period: 28 veckor
Vikt: –20.2 kg
Byst: –15 cm
Midja: -22 cm
Stuss: –21 cm
Lår: –13 cm
Arm: –8 cm
Totalt: –79 cm

Ida berättar:
“Jag hittade Linn via instagram där jag fastnade för hennes rena matupplägg. Det lockade mig att äta ren och bra mat, sånt som man tänker sig att kroppen är byggd för att äta. Ett kostschema var jag inställd på att köpa, men insåg snabbt att jag behövde lite mer hjälp än så. Det började med 3 månader online med kostschema, träningsshema och coaching, som sedan blev 3 månader till plus lite till.
Hela det här året har varit en resa för mig, i början var det viktigaste att gå ner så många kilo som möjligt. Men under resans gång så började jag förstå att det är så mycket mer än så. Att tro på sig själv, utmana sig själv att göra nya saker och att älska sig själv för den man är, oavsett vad man väger eller hur man ser ut. Att MÅ BRA.
Det har verkligen inte varit lätt, och såhär i efterhand så fattar jag knappt att jag pallade igenom “torskdagar”, vätsketömmningar m.m. Men det gjorde jag och det är jag förbannat stolt över.

Jag har så mycket att tacka Linn för. Du har hjälpt mig att MÅ BRA. Att älska mig själv och att få mig att utmana mig själv. Mina ryggsmärtor är nästintill borta och jag har så mycket mer energi.

Nu jobbar jag vidare på egen hand och försöker hitta mina vägar. Ett stort intresse för bra mat och träning har väckts och jag förvånas ofta över hur ofta jag kan säga “tänk vad länge sen det var jag åt…”. Det är precis det jag vill, inte förbjuda helt, men kunna säga just så.

Så för att inte skriva en bok, för det skulle jag kunna göra. TACK LINN. Jag är och kommer alltid att vara evigt tacksam att jag tog din hjälp. Kram”

idag_fram2  ida_sida2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>