IMG_7609 (1)

Inte längre begränsad av skador

”Linn har hjälpt mig med styrka, kost, träna runt mina skador, och rehabilitering. Hon är en fantastisk tränare, och har fått mig att finna glädjen på gymmet igen.”

Micke är en person som verkligen jobbat hårt under våren. Han körde förutom träning även kostschema och samt invägning varje vecka. Ett minimum på tre pass i veckan under 12 veckor är helt klart väldigt inspirerade!

All den tid vi hade varje vecka gav oss dessutom möjligheten att jobba parallellt med skadeproblematik. I Micke fall så var en del av fokuset att bli av med en envis hälsporre, vilket jag tycker vi lyckades ganska bra med. En annan sak att ta hänsyn till var en problematisk axel som nästan alltid skapade problem för honom. En tredje var att Micke har så kallad flat back, vilket betyder att nedre ryggraden saknar en naturlig krökning. Detta gör valet av magövningar oerhört viktigt för att undvika smärta i ryggen.

Vi lyckades få bukt med alla problem och fick en otrolig styrkeutveckling såväl som en större kännedom om vilka övningar som faktiskt fungerar.

Istället för att bli begränsad av skador ( som ofta var fallet innan) så kunde vi köra på, med tung styrketräning för hela kroppen.

Det är kul med utmaningar och oerhört glädjande när man faktiskt lyckas hjälpa någon på det sättet.
IMG_7608 (2)
IMG_7607 (1)

Här är Mickes resultat:
12 veckor
vikt-9.8kg
midja: -11.5cm
bröstrygg: -6.5cm
stuss: -8 cm
lår: -2cm
arm: +0.5cm
Totalt: -27.5cm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>