img_4890

75 år och 19 kilo lättare

Period: 23 v ( via Mission Xtreme Makeover)
Vikt: -19.4 kg
Byst: -15 cm
Midja: -25 cm
Stuss: -14 cm
Lår: -9.5 cm
Arm: -8 cm
Totalt: -72.5 cm
Fett: -9.1 %
Bukfett: -4 %

img_4889

Ingela berättar:

“I juni 2016 fick jag möjligheten att delta 9 veckor i Mission Xtreme Makeover hos Linn på hennes gym. Då hade jag redan för tre år sen gått hos Linn och lyckats gå ned hela min dåvarande övervikt, men hade gått upp alla dessa kilon igen vid starten i juni 2016.

Nio veckor efter start hade jag lyckats gå ner 12,5 kg, alltså nästan hela den övervikt som jag lagt på mig igen. Vid jul visade vågen minus 19,4 kg och alla överflödiga kilon var borta.

Hos Linn var det mycket lätt att behålla motivationen. Hon är kunnig vad gäller kost och motion. Linn är stödjande och positiv, brinner för det hon gör och är entusiasmerande. Hon förväntar sig goda resultat och detta gör att man aldrig ger upp och utvecklas. Idag är jag smalare, är fysiskt starkare och har bättre kondition.

Det har gått en tid nu sen jag slutade hos Linn. Allt flöt på så bra under tiden  i Mission Xtreme Makeover. Det är svårare nu då man enbart är hänvisad till sig själv

Med den kunskap jag har om mig själv idag tror jag att jag bör fortsätta ha kontakt med Linn och boka upp mig för ett träningspass helst varje vecka. Har ingen lust att börja om på nytt igen om tre år.”

Mvh  Ingela R
img_4892

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>