IMG_7757

Emil körde Mission Quick Fix

Emil har, tillsammans med elva andra deltagare, kört “Mission Quick Fix 2:nd Edition” under sex veckor i vår.  Mission Quick Fix är ett program med kost och gruppträning för viktnedgång.
Emil levererade det allra bästa resultatet av alla i gruppen och vann förutom äran, även sex veckors fortsättning ( kost och träning) med mig.

Jag är väldigt STOLT över Emil, han har kört totalt slut på sig under våra pass, han har tränat själv i  hammarbybacken och skött kosten fint. Oerhört bra jobbat!

Period: 30/4 – 11/6 2017 ( 6 veckor)
Vikt: -10.2kg
Procent av kroppsvikt: -10%
Midja: -16 cm
Bröstrygg: -9 cm
Stuss: -6 cm
Lår: -5 cm
Arm: -2.5 cm
Totalt: -38.5 cm

Fett: -4.3%
Bukfett: -3%
Muskler: +2.4%
BMI: 30.7 ( fetma) -> 27.7 ( övervikt)

 IMG_7758

 

Emil berättar:
“Vill börja med att tacka Linn för den här helt galna resan! Att nå mitt mål kändes omöjligt i början men att lyckas med 10.2kg är helt otroligt.

Det va tufft och slitigt men det är bara en vanesak så att så fort man väl är igång så blir det till rutin och allt blir lättare.  Har mer ork, styrka och framförallt viljan att fortsätta!

Linn du är BÄST!! Tack!”

IMG_7756

Emil, du har mer att gå ner och vet vad du behöver göra för att fortsätta på samma spår.
Jag TROR och hoppas allt går bra för dig. Kör hårt tills vi ses i höst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>