IMG_7769

Cecilias resa till en bättre hälsa

Cecilia har kört elva veckor via kostschema och Coachning ONLINE och har levererat riktigt fina siffror. Faktum är att hon är en av mina bästa onlineklienter i år och jag är väldigt STOLT!

Period: mars – maj 2017 (11 veckor)
Vikt: -10.1 kg
Byst: -9.5 cm
Midja: -20 cm
Stuss: -12 cm
Lår: -6.5 cm
Arm: -3 cm
Totalt: -51cm
Procent av kroppsvikt: -15%


IMG_7767

Cecilia berättar:
“När min mormor & morfar gick bort med ett dygns mellanrum så gick mitt liv från toppen till botten på bara några timmar. Detta gjorde att jag ena dagen inte åt någonting alls till att nästa dag äta igen, det sluta med att jag gick upp några kilo på väldigt kort tid. Jag trivdes inte med mig själv och jag kände att bara för jag mår dåligt psykiskt så behöver jag inte göra det värre genom att plåga min kropp.

Jag har följt Linn länge på instagram och jag har sagt från dag 1 att ska jag någon gång ha en PT, så ska det vara hon även fast jag bor i Skåne och hon i Stockholm. Så jag kontakta henne och det var ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv.

Jag har haft en hel del motgångar under mina 11 veckor men jag har kämpat på och jag har haft Linns stöd under hela tiden vilket gjort att jag aldrig gett upp! Jag trodde aldrig någonsin jag skulle klara detta och det hade jag aldrig gjort utan Linns hjälp heller. Funderar ni på en PT så är valet enkelt för er!!! Linn är så fantastiskt kunnig, proffsig, trevlig & jag är så galet nöjd över mitt val.

Upplägget är så himla enkelt och följa och de har också underlättat jättemycket, inga konstigheter överhuvudtaget. Jag har börjat äta grejer jag aldrig ätit innan och min syn på mat har blivit annorlunda. Jag mår sååå mycket bättre nu och jag har fått gå ner två storlekar i mina jobbkläder. Allt detta tack vare Linn, så ett stort tack till dig!!! ”

IMG_7768

Nu börjar den stora utmaningen – att (på egen hand) hålla vikten! Men jag VET att du grejar det. Om du skulle behöva mig så finns jag bara ett samtal/ sms bort. STORT LYCKA TILL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>