IMG_9982

Viktnedgång inför tävling i BJJ

”Jag hade energi under dagarna och kände mig bra under träningspassen. Detta gick helt emot mina förutfattade mening om dieter.”

Abdi gick på kostschema hos mig då han behövde gå ner i vikt inför en tävling i Brasiliansk Jiujitsu. Här var det viktigt att kostupplägget inte påverkade prestationen och träningen fram till tävling.

Resultat på 8 veckor:
Vikt: -7.5kg
Fett%: -5.1%
Muskler: +3.2%
Midja: -8cm

”Denna period med Linn som coach var min första diet någonsin. Hon formade mitt kost schema kring det jag gillar att äta vanligtvis. Justerade och tog bort det onyttiga, la till det som saknades för balans. Kändes därför inte som att jag led eller gjorde jättestora uppoffringar. Jag hade energi under dagarna och kände mig bra under träningspassen. Detta gick helt emot mina förutfattade mening om dieter. Linn svarade på alla mina frågor under tiden och guidade mig. Invägningen varje vecka höll mig till svars. Kändes enkelt och smidigt, rekommenderar varmt till alla!”

IMG_9983

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>