IMG_2411

Kostnadsfri konsultation 30 min

Går du i tankar på förändring? Antagligen. Det är något vi alla behöver, på ett eller annat plan.

Oftast har vi bra koll på några av pusselbitarna men vi kämpar med andra. Som vanligt handlar det om att prioritera det som är viktigt för oss.

Om du inte tränar i dagsläget så kanske du bara har för mycket att göra. Ett jobb där du ska prestera och leverera. Något som är viktigt för dig. Du kanske även gör hela grejen med träning för komplicerad. Våra hjärnor har en tendens att övertänka och det gör att vi inte agerar på saker, som vi upplever som jobbiga.

Vi tänker inte på vad vi vill ha, utan på vad som är smärtsamt. Vi fokuserar inte på resultatet, utan på hur jobbig processen faktiskt är. Vi tänker på träning på ett sätt som gör att vi aldrig ens orkar ta tag i det. Att få till det där träningspasset är ganska enkelt, men vi gör det svårt.

Tänk om vi kan förändra den tanken och faktiskt ta det där steget. Produktivitet på jobbet skulle öka. Träningen stärker självkänslan, gör oss gladare, förbättrar vår förståelse för och samspelet med andra.

Det kommer alltid finnas bitar som vi kämpar med men det viktigaste är hur vi mår under tiden. Kan vi acceptera att ena pusselbiten inte finns där eller är det något att sträva efter?

Är du intresserad av att ta reda på vad jag kan göra för dig?

Välkommen att boka din kostnadsfria konsultation (30 min) hos mig i vinter. Du binder inte upp dig på någonting. Vi pratar om dina mål och går igenom tjänster som kan tänkas passa dig och du får kostnadsförslag på plats.

Genom ett möte så får du möjligheten att bilda dig en uppfattning om mig och om du känner att jag är rätt person för att hjälpa dig.

Varmt välkommen till Mission To Shape!

Email: mission.to.shape@gmail.com
Mobil: 0700906605
@missiontoshape

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>