PT på arbetsplatsen

Jag åker ut till Ditt företag och tränar Dig och Dina kollegor, före/under/efter arbetstid, exempelvis på lunchen. Jag kör både enskilda PT-pass och gruppträning. Om Ni är flera som vill träna tillsammans så kan vi köra gruppträningspass med en mindre eller större grupp.

Jag behöver tillgång till något form av gym. Om ni inte har ett gym på Er arbetsplats, så kan vi ordna pass med kroppsvikt och enkla redskap, så länge det finns en yta att vara på. Minst 4 bokade pass/ tillfälle eller två gruppträningspass. Det går även att ordna med en stående dag i veckan.

Innan vi kör igång behöver jag inspektera ytan/ gymmets utrustning och prata med de som är intresserade av att träna med mig. Konsultationen kan även tas på telefon och via mail om det passar bättre.

Kontakta mig för offert.
Mobil: 0700906605
Email: mission.to.shape@gmail.com

Varmt välkomna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>