Sluta vara så förbannat bekväm

Jag har haft väldigt många klienter under åren ( online och på plats) och de allra flesta har haft målet att gå ner i vikt. 

Vad är då skillnaden mellan en person som lyckas och en som inte lyckas?

Oavsett om du vill gå ner i vikt, klättra i karriären, ta ditt förhållande till en ny nivå eller bli bäst i din idrott, så är grunden densamma. 

Det handlar om hur du styr ditt fokus och om ditt syfte är starkt nog för att göra vad som krävs. Åstadkomma en förändring.

“Everyone can decide on something, but not everybody is comitted to doing it”

Att bestämma sig för att gå ner i vikt är väldigt enkelt. Att göra ALLT som krävs för att gå ner i vikt, är en helt annan femma.

”If you reasons arent good enough, your excuses Will be.”

Om vi väljer den enkla vägen och gör det vi är bekväma med, kommer vi aldrig få det resultat vi eftersträvar. Genom att tillmötesgå våra behov ” för stunden”, nonchalerar vi hur det påverkar oss långsiktigt.

”Turn you should into must.”

Saker vi ”borde” göra, är sådant vi har en tendens att strunta i. Men om vi byter ut ordet ”borde” mot ordet ”måste”, så händer något med oss.

När vi har MÅL så skapar vi vår framtid i förväg. Vi bestämmer vad som ska hända.

Målen ska inspirera och vara lockande nog att pusha oss framåt, utan att kännas påtvingat.

I slutändan handlar det om alla småsaker du gör varje dag. Ritualer, något du gör konsekvent, en viss tid varje dag, i ett specifikt syfte.

Är du där du vill vara i livet?
Om inte, vilka ritualer har fått dig dit du är idag?
Vad behöver du göra annorlunda för att komma dit du vill?

Kontentan är. Sluta vara så förbannat bekväm. Allt är inte roligt men det måste göras ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>