977C0AD9-76AD-401D-95A6-2CF4F592D327

Detta gäller för gruppträning

Jag tycker GRUPPTRÄNING är en jättebra grej och det är kul att leda grupper. Det är ett sätt att få ner priset på träning, så alla har möjlighet att delta. Vad gäller priset så kan det inte vara alldeles för billigt, då värdet av tjänsten förminskas och attityden kring träningen förändras. Jag har sett det förut, deltagare hoppar av för att de känner att inte är motiverade och de pengar som spenderats är ”försumbara”.

Jag har väntat ut covid-svängen innan jag har vågat styra upp någon mer gruppträning. Det fanns intresse och jag trodde verkligen att jag skulle få ihop en stor grupp i höst, men dessvärre blev det inte så.

Eftersom jag inte vill utesluta möjligheten till gruppträning så har jag därför tänkt om lite. Istället för att gruppträning är något som erbjudas under vissa perioder, så kommer den erbjudas året om, som en bokningsbar tjänst. Du går ihop med ett gäng vänner eller kollegor och möjliggör därmed din egna grupp. Skillnaden nu, är att den som bokar har ansvaret för att få ihop deltagare. Innan man bokar tjänsten, ska man då har sin grupp klar. Kostnaden delas sedan upp på antalet deltagare.

Det kommer finnas två olika paket att välja mellan.

Minigrupp 3 deltagare
Bokas vardagar kl 10-19
5*60 min
Pris för paketet: 5397:-
Pris 1799:-/person
Minst 2 deltagare krävs för att passet ska bli av.
BOKA

Minigrupp 4-6 deltagare
Bokas vardagar kl 10-18 eller helger enligt ö.k
5*60 min
Pris för paketet: 5995:-
Från 999:-/person
Minst 3 deltagare krävs för att passet ska bli av.
BOKA

Minimum 2 deltagare (3 grupp) eller 3 deltagare (4-6 grupp)
Skälet är att de olika stationerna är utformade efter antal deltagare och med förre deltagare så är det uppsatta systemet för gruppen inte genomförbart.

Prova På pass 60 min
Om man vill testa upplägget så går det att boka ett enskilt tillfälle på 60min, utan att förbinda sig ytterligare. Priset är då 1199:- för 60 min oavsett antal deltagare.
BOKA

Ev avbokning sker som vanligt via Bokadirekt senast sex timmar före avtalad tid.

Bokningsbara tider
På grund av utrymmesskäl så är den senaste tiden man kan boka vardagar 17:00 om ni är en grupp på 4-6 deltagare. Om ni är 3 deltagare så får ni plats på den mindre ytan, i själva gymmet och kan därmed träna fram till 19:00.

Övrigt
Jag behöver lite information om alla deltagare för start, för att optimera träningsupplägget. Det är primärt fysiska förutsättningar problem/smärtor och ev skador som är väsentlig information. Allt detta kan göras via email eller samtal.

Nuvarande grupper
Just nu har jag 4 personer som kör grupp på måndagar, som alla känner varandra. Det tycker jag är jättekul, tjejerna peppar varandra och alla dras med i tempot.
Jag kör även en del PT-duo, som är antingen par eller vänner som kör två och två.

Bokningar av grupper
Tjänsterna kommer finnas på BOKADIREKT för bokning online senast måndag 17:e oktober. Jag kommer även att lägga ut på Instagram när de väl publicerats. Bokningsbara tider finns från vecka 43.

Varmt välkomna att prata ihop er om gruppträning och kontakta mig om ni har några frågor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>