Gymmer stänger ner sin verksamhet

Coronavirusets framfart har väl ingen kunnat missa. Vi har nu i dagarna kommit in i en kritisk fas, där tävlingar och alla evenemang som innebär större folksamlingar, ställs in helt. Flera skolor har stängt igen och på flera arbetsplatser arbetar man hemifrån. Det är förbud mot att besöka sina anhöriga på äldreboende och man ska helst inte träffa barnbarn i dessa tider. Att umgås med andra människor är en risk. Det är således inte rekommenderat att åka kommunalt OM man kan undvika detta.

Innan det här är över, kommer större delen av landet vara nedstängt och det drabbar oss alla på olika sätt. Speciellt oss småföretagare. Det är ingen rolig nyheter men tyvärr nödvändigt. Vi måste följa de rekommendationer som kommer för att i den mån det går, undvika smittspridning. Även om vi som är relativt unga och friska inte drabbas så hårt, så kan vi bära vidare smittan till de som tillhör en riskgrupp, gamla och kroniskt sjuka.

Från måndag kommer jag tyvärr, som alla andra, tvingas stänga min verksamhet för en tid. Två veckor är Praxis, men jag kan i dagsläget inte veta exakt hur lång tid vi pratar om.

Jag vill ändå försöka hjälpa mina klienter så gott det går, med hemmaträning och coachning online. Det kommer finnas möjlighet att boka telefonmöte eller videosamtal för att diskutera kring hur vi ska lösa saker, då vi ej har möjligheten att träffas.

Jag rekommenderar INTE att bara sluta med all träning. Heller inte att strunta i kostschemat. Jag vet att de som väljer att träna med en Personlig Tränare känner att de får ut väldigt mycket av det, men nu är tiden inne då ni behöver ta mer eget ANSVAR och inte förvandlas till soffliggare för att coronaviruset har “slagit ut” all verksamhet.

Jag arbetar på att filma fler övningar och kommer även att filma hemifrån, för att på ett mer realistiskt sätt, ta fram ett större urval av hemmaövningar, så alla kan utföra en grundläggande träning hemmavid. Vad gäller kosten finns ingen anledning att frångå schemat, coachning med invägning kan vi alltid sköta online.

Jag har fått förfrågan om att träna PT-passen ute och klurar just nu vidare på den idén som inte alls är omöjlig. Jag återkommer till de det gäller inom kort med förslag.

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta mig på 0700906605 eller via email: mission.to.shape@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>