Karantänträning och kost 2020

Nu startar jag ett “ONLINE PROGRAM” – helt utan kostnad – enbart för att alla ska hålla sig starka friska och välmående i dessa tider.

Coronan har lamslagit Sverige. De flesta gym har stängt och många rekommenderas att jobba hemifrån. Vi ska helst inte umgås med andra och vi sitter alla i karantän, på ett sätt…

Jag kan inte betona tillräckligt hur oerhört VIKTIGT det är att fortsätta träna och äta bra, så jag har skapat en facebook grupp “Karantänträning-och kost 2020″ för att ge träningstips och kostråd samt inspiration till de som faktiskt VILL bibehålla sin träning och hälsa.

Jag kommer lägga upp övningar, videos och bilder samt hela träningspass som kan göra hemmavid.

Alla är välkomna att gå med i gruppen och jag hoppas att jag genom detta kan bidra lite, för att hålla er starka och hälsosamma.

Vi hörs och syns i gruppen 😉

PS! Jag kommer även lägga upp en hel del erbjudanden nu i dagarna – kostschema online eller träningsprogram Online kan nyttjas närsomhelst medan alla tjänster som kräver interaktion tyvärr får vänta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>