IMG_6781

Jimmy förändrade både kropp och livsstil

Period: 6 veckor  (via Quick Fix Online)
Vikt: -7.8 kg
Byst: -3.5 cm
Midja: -21.5 cm
Stuss: -9 cm
Lår: -4.5 cm
Arm: oförändrad
Totalt: -38.5 cm

IMG_6783

Jimmy berättar:

“Hej! Mitt namn är Jimmy!
Efter att jag blev sambo så börja kilona sätta sig på ogynnsamma ställen. Inga kläder satt snyggt och jag bara gick och tänkte att snart ska jag ta tag i min kropp och träningen.. Tiden gick och gick men efter en sommar full av grillning med “bea”, öl och “jäsning” i solen så fick det bli STOPP!

Min sambo känner Linn lite sedan innan genom katterna och vi kände att det får bli en vändpunkt! Linns kostschema innehöll mycket mat, jättemycket mat! Fräsh, nyttig och bra mat! Eftersom jag knappt rört på mig i över ett år så blev träningen en utmaning till en början. Men efter ett tag så gick både maten och träningen väldigt mycket lättare. Jag var inte ens sugen på öl eller snask som åts dagligen innan!

Linn pushade och var det nån grönsak som man tröttnade på så gick det att byta ut. Med Linns hjälp och min målmedvetenhet så började en annan kropp kika fram. Jag blev piggare, tog tag i saker och sköt inte träningen framför mig.

Den här hjälpen behövdes för jag tror inte jag hade tagit tag i det självmant. I dag tränar jag och äter automatiskt mer rätt sammansatt kost, hoppar över såser och öl. Stort tack till dig Linn som dels hade tålamod och dessutom peppa mig när jag som mest behövde det! Du är grym som får folk att välja och hålla fast vid ett sundare liv!  / Jimmy”

IMG_6782

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>