Covid – en käftsmäll i rätt riktning

”The law of attraction is the attractive, magnetic power of the Universe that manifests through everyone and through everything. This law attracts thoughts, ideas, people, situations, circumstances, and the things you think about.”

Just nu har jag nästan helt fullbokat. Något jag aldrig ens vågat drömma om. På något sätt har jag, med min kunskap, passion för träning och (kanske framförallt) ett öppet sinne, dragit till mig människor som vill ha min hjälp. 

Det är mycket som har förändrats i och med virusets framfart. Jag blev själv sjuk i covid i slutet av mars och vi tvingades stänga gymmet i samma veva. Det kändes bara väldigt hopplöst. Faktum är att jag började söka nytt jobb. Jag tänkte liksom inte sitta och HOPPAS att det skulle fungera för mig, när det var så många andra som förlorade sina jobb. Småföretagare som gick i konkurs.

Eftersom jag inte har någon annan utbildning så tänkte jag faktiskt helt byta inriktning. Det kan vara skönt med miljöombyte och göra något annat ett tag, tänkte jag för mig själv mig. Jag räknade iskallt med att få samtal där jag skulle bli kallad till intervju. Detta trots att det var mer än tio år sedan jag sökte jobb senast och jag antagligen var lite ringrostig.

Veckorna gick och jag fick inga samtal. Inte ens ett ” mail med ”tack för att du sökt tjänsten som.. vi har dessvärre valt att gå vidare med andra sökanden ”.
Jag förstår nu att det inte var meningen.

När det sedan slog till med klienter och det blev mer och mer jobb blev jag oerhört TACKSAM. Lättad. Bara TRON att jag hade förlorat min ”bebis” ( företaget) gav mig perspektiv. Och jag kände att jag nästan hade gett upp, lite för lätt! Jag var öppen för att jobba, på ett helt annat sätt. Jag fick hela tiden nya utmaningar och det gjorde att jag lärde mig nya saker och utvecklades. Varje enskild klient fick Linn 2.0 – min uppgraderade version. 

Genom åren har jag fått frågan ganska ofta,  vad jag jobbar med utöver träning? Jag har alltid svarat, att jag inte gör något annat än driver mitt företag, med allt vad det innebär.

Jag har ju alltid vetat att detta inte är något man kan försörja sig på. Men det skulle inte få stoppa mig eller min dröm. VAD jag jobbar med är långt viktigare än vad jag tjänar. Mitt företag är JAG och min bebis på en och samma gång. Allt jag gör (bra eller dåligt) kommer det alltid vara jag som får stå till svars för. Jag har ingen att skylla på och absolut inget att falla tillbaka på, om det skulle skita sig. Det är lite därför jag känner mig lite stolt just nu, att jag tagit min egna företag till en ny nivå.

När jag snöar in på något så existerar jag bara just där i min bubbla och ser inte omvärlden för vad den är. Att jag ligger inom autismspektrat är det är nog ingen som tvekar på, men det är ett inlägg för sig.

Jag triggas lite av skador och problem, ”komplicerade fall”, där jag måste tänka och arbeta annorlunda. Målet måste alltid vara att skapa ett träningsupplägg baserat på behov och utifrån de förutsättningar som finns.

Ingen klient är ju den andre lik. Det är ju det som skapar variation, framkallar nytänkande och som stimulerar intellektet på ett sätt. Ingen dag blir densamma eller tråkig.  Jag gör det jag älskar att göra och det blir bara bättre för varje dag. 

3 thoughts on “Covid – en käftsmäll i rätt riktning

 1. joker slot

  I’m truly enjoying the design and layout of your blog.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant
  for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer
  to create your theme? Superb work!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>