sida_20dec

Linda förändrade sin kropp och sitt tankesätt

Period: Augusti – December 2016 ( 16 veckor)
Vikt: -19.1 kg
Byst: -14.5 cm
Midja: -23 cm
Stuss: -14 cm
Lår: -10.5 cm
Arm: -5.5 cm
Totalt: -67.5 cm
Fett: -4.2%

15822578_1113905005422343_1443632211474006480_n

Linda berättar:
“När jag kontaktade Linn hade jag kommit till en punkt där jag insåg att jag tappat balansen helt. Jag hade på egen hand försökt att styra upp kosten och komma igång med träningen men lyckades aldrig hitta en kontinuitet i det vilket istället resulterade i att kilona ökade och motivationen sjönk.

Med Linns hjälp kom jag igång med både kostschema och träning såväl på egen hand som inbokade PT-pass som var skräddarsydda efter mina behov. De positiva effekterna började visa sig direkt och för min del var det väldigt viktigt att träffa Linn för mätning och vägning varje vecka då det gjorde att jag kunde behålla fokus och äntligen hitta den kontinuitet som jag tidigare saknat.

Linn har en unik förmåga att både stötta och utmana – en kombination som passade mig väldigt väl och som utan tvekan var en stor del i att jag fick de resultat jag fick. Linn är kunnig, positiv och väldigt proffsig vilket gör att jag starkt kan rekommendera henne för alla som vill hitta en hållbar livsstil och må bra inifrån och ut!”

15823340_1113905078755669_549760860790764351_n
Nominerad till Årets Kämpe 2016 med sin viktnedgång på 19 kilon och 67.5 cm över kroppen.

Här är min text om Linda inför nomineringen till Årets Kämpe 2016.
“Linda, som kört via programmet Mission Quick Fix, är en riktig krigare! Hon har inte låtit NÅGON eller NÅGOT stå i vägen för MÅLET. Samtidigt som vikten pekat ner så har orken och styrkan utvecklats mycket. Linda har gjort styrkeökningar på upp till 50% i rygg/bröst- och magövningar.

Hon bröt tån alldeles i början av resan och vi förlorade tyvärr flera veckor med kondition och förbränningsträning.

På grund av utlandsresor i jobbet, så har Linda fått tänka till på egen hand, hur hon ska äta och agera för att kompensera och “rädda upp” resultatet. Detta har gjort att hon lärt sig ännu mer om hur just hennes kropp fungerar och egentligen redan börjat anpassat sig till ett hälsosamt liv utan ett strikt kostschema.

Linda har övervunnit det mesta av de “hinder” som brukar prägla en tid på kostschema; middagar, skada, sjukdom och resor. Det är därför vi står här idag, med helt makalösa resultat och en helt NY kropp. Jag som Coach, är väldigt STOLT! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>