14D83EA1-9918-46EA-B4D0-7F55019ADBCF

Sätt din standard

Det här med att vara konsekvent i blogginläggen ja det funkar inte riktigt för mig. Jag älskar att skriva och har så mycket jag vill skriva om, men att få tummen ur att publicera verkar riktigt svårt. Jag har lätt för att påbörja något men har extremt svårt att slutföra det. Det borde bli min nya standard. 

Eftersom hälften av er inte kommer orka läsa allt så börjar jag med det viktigaste. 

Sätt din STANDARD. Jag har pratat om det förut och jag kommer göra det igen. Din standard är något du förhåller dig till. Lite som regler du har för att du ska må bra. Har du en hög standard så kommer du inte nöja dig med halvbra resultat. Om din standard är att ta dagen som den kommer så kommer du inte uppnå stora saker. Komihåg detta! Du kommer göra allt för att upprätthålla din standard, oavsett hur den ser ut.

Nu går vi på ett nytt år. 2022. Många av er kommer avge nyårslöften, som ni kommer hålla i uppskattningsvis tio dagar. Vissa kanske klarar elva dagar. Eller tolv.

Finns det egentligen något positivt med att starta det nya året med måsten och förbud?

Genom att ta bort något du egentligen inte vill ta bort? Börja med något du inte vill börja med? Förändra en vana du inte vill förändra?

Steget från att VILJA göra någonting till att faktiskt genomföra det är så himla stort.

Börja det nya året med att sätta upp mål. konkret MÅL. Realistiska. Sätt upp ett slutmål och små delmål med datum och definera varför du har dem målen.

Om det känns jobbigt, börja med att ta dig an en ny vana i månaden.

Undvik de största misstagen:

Förändra inte allt på en gång.

Gå inte ut för hårt

Sätta inte upp orealistiska mål

En förändring som är bestående görs inte på en dag, en vecka eller en månad. Det är en resa över tid. Det är lika viktigt att värna om och må bra under resan som när du nått målet. Lika viktigt att arbeta mentalt som fysiskt. Din hjärna kommer vilja jävlas med dig och just därför måste du vara förberedd.

OM du har tillräckligt många anledningar så kommer du genomföra det som krävs för att nå målet.

Hur gör jag? Jag har en standard som jag utvecklar varje år. ”Progress equals happiness”.

Detta år slutade med att jag fick mitt SVARTA BÄLTE i BJJ. Helt otroligt stort. Ett stort ansvar som jag ska göra mitt bästa för att leva upp till.

Slutligen vill jag önska alla ett riktigt gott nytt år!

Tack till mina klienter för det stora förtroendet.
Nu ska vi göra 2022 ännu bättre!

2 thoughts on “Sätt din standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>