Vill du träna med Mission To Shape?

Just nu är det många som ringer, du har plats 55 i kön… haha. Det känns lite så. Som om man ska ringa någon myndighet med milslång kö. Man blir liksom förbannad.

Men detta vill jag säga, det är svårt för mig att hinna svara i telefon när jag har pass hela dagarna. Om du vill komma i kontakt med mig, skicka ett sms på 0700906605 eller email; mission.to.shape@gmail.com, så svarar/kontaktar jag dig så snart jag har en stund över.

Vad gäller bokningar så finns inte jättemånga lediga timmar kvar på veckan. Vissa veckor är helt fulla alla tider. De flesta av mina klienter har stående tider varje vecka.
Det kommer alltid finnas möjlighet för nuvarande klienter, att med kort varsel, hoppa in på en avbokad tid. Jag försöker verkligen hjälpa alla att få en tid och min lunch är alltid 15-20min.

Helt nya klienter tas emot igen först i mitten av februari (vecka 7) men kontakta mig gärna för tidsbokning redan nu om du är sugen på att börja :)  Jag har plats för två till tre nya under februari/mars.

BOKA TID

Vill du ha en grym träningsupplevelse och endorfiner som sprudlar?
Mission To Shape Gym är platsen för dig. Jag har även flertalet onlinetjänster.

Ha det bäst och träna hårt!

2 thoughts on “Vill du träna med Mission To Shape?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>