084FD4E3-91A8-449A-9635-FC6AB1A93C2D

Hösten 2022

Sommaren på Mission To Shape börjar närma sig sitt slut. Det har varit en lugn historia med mycket egen träning och så har jag fixat iordning endel i gymmet. En ny maskin i form av en liggande Benpress finns nu på plats. Några tappra krigare men framförallt en klient, har tränat hela sommaren. Eloge till dig Helena som trotsat värmen och lata sommardagar!

Som det ser ut i nuläget så har jag möjlighet att ta in två nya klienter i höst, på dagtid. Målet är att åka iväg och tävla lite igen, förhoppningvis. Om allt går som det ska, kroppen samarbetar och jag får motståndare i min kategori. Det är lite svårt med planeringen kring dessa resor och därför kommer jag inte ta några nya stående klienter på helger.

De tider som finns kommer vara bokningsbara på bokadirekt. Kalendern kommer vara uppdaterad senast måndag 1:a augusti.

Tanken är att köra gruppträning igen med start i september och det kommer troligen bli en vardag i veckan. Anmälan kommer vara bindande med betalning och mer info kring detta kommer upp i nästa vecka.

IMG_7570
Jag hoppas alla har en underbar sommar och
ser fram emot att träffa er alla snart igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>