image_6483441 (1)

Intresseanmälan för Gruppträning 2022

Vi har haft några år med Corona nu som dessvärre har medfört problem med gruppträning. Nu har samhället öppnat upp igen och vi tar mer ansvar för våran egen och andras hälsa. Planeringen för gruppträning är igång och målet är att sätta igång i sommar eller höst. Alla, gamla som nya klienter, har möjligheter att vara med.

Just nu är jag ute efter att kolla intresset och jag tar tacksamt emot synpunkter på hur vi ska lägga upp det.

För er som inte varit med tidigare så tänker jag att jag skriver ner lite hur upplägget såg ut tidigare. Vi brukade köra ett till två pass i veckan, träningen var stationer och alla visste vad de skulle göra. Man kan arbeta tillsammans med de andra eller enskilt. Det var frihet under ansvar, vilket de flesta uppskattade. Eftersom målet var viktnedgång så fick alla ett kostschema och vi hade invägning varje vecka. Anledningen till att det gick så bra var att ALLA motiverade och inspirerade varandra. Vi körde nio veckor men förlängde tiden då alla ville fortsätta.

Mina egna tankar inför den ny guppen då. Jag tänker mig att vi kör minst ett pass i veckan. En eftermiddag på vardagar och/eller en förmiddag på helgen. Med eller utan kostschema och invägning, kanske valfritt. Det kan vara fokus på viktnedgång men det är inget måste.
Jag tänker att vi kör minst åtta veckor.

Om du är intresserad (eller bara har frågor) skicka ett email och ange följande:

– namn och kontaktuppgifter
– önskad dag/tid
– om du föredrar ett eller två pass i veckan
– med eller utan invägning/ kostschema
– ev. övriga preferenser (valfritt)

Email: mission.to.shape@gmail.com

Observera att detta endast är en intresseanmälan och du binder inte upp dig någonting. Själva anmälan tar vi senare, då jag ser att intresset är tillräckligt stort,

Hoppas vi hörs av,

Hälsningar Linn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>